Verhuislift huren

Verhuislift huren

In dit blogartikel gaan we het hebben over het huren van een verhuislift en welke kosten daarbij komen kijken. Allereerst gaan we kijken naar de verschillende soorten liften. Je hebt namelijk veel verschillende soorten liften die allemaal erg verschillend werken. Hierdoor liggen de prijzen dus erg uiteen. Het is dan ook een goed idee om je goed te laten inlichten over de soorten liften en degene die jij nodig hebt. Daarom helpen we je hiermee in dit blogartikel.

Soorten liften

Er zijn zoals net al gezegd veel verschillende soorten liften, zo heb je de ladder lift of de pianolift. We gaan elke lift hieronder behandelen en zullen je de prijzen vertellen van deze liften. Hieronder staat een overzicht met welk liften er zijn en welke wij dus ook gaan behandelen in dit artikel.

  • Ladder lift
  • Elektrische lift
  • Ladderwagen
  • Pianolift

Ladder lift

Door het huren van een verhuislift of ladder lift tilt u de zwaarste spullen eenvoudig naar de juiste hoogte. Voor het huren van een verhuislift of ladder lift kunt u bij een verhuisbedrijf terecht. Wanneer u precies wilt weten dat het huren van een ladder lift u gaat kosten, dan kunt u op deze pagina een persoonlijke offerte aanvragen.

Vraag uw verhuurder voor meer informatie bij het huren van ladder liften. Een demontabele ladder lift wordt met name gebruikt op kleinere bouwplaatsen en heeft een ladingsvermogen van 250 kg en opbouwhoogte tot circa 30 m. De ladder delen zijn eenvoudig en snel te (de)monteren.

Zo is deze ladder lift uitgegroeid tot een populaire goederenlift die door tal van beroepsgroepen intensief wordt gebruikt. Ladder liften worden ook wel pannenliften genoemd door dakdekkers omdat deze vakgroep de lift gebruikt om dakpannen aan en af te voeren. U moet er niet aan denken dat uw waardevolle spullen van grote hoogte naar beneden vallen.. Wanneer u verhuist vanuit een appartement (tot aan de 5e verdieping) kan het handig zijn om de inboedel niet via de galerij, lift en het trappenhuis richting de verhuiswagen te sjouwen, maar eenvoudig gebruik te maken van een ladder lift.

Kosten van een ladder lift

Door het huren van een verhuislift of ladder lift tilt u de zwaarste spullen eenvoudig naar de juiste hoogte. Bij Verhuislift verhuurbedrijven kunt u een ladderlift huren voor een verhuizing. Een verhuislift wordt ook wel meubellift of ladder lift genoemd en is een hulpmiddel dat u kunt gebruiken als u gaat verhuizen. Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat de prijs is van deze ladder lift, daarom staat hieronder een overzichtelijke tabel.

Ladder lift Gemiddelde kosten
Kopen €1.500,- tot €3.800,-
Huren €110,-

Elektrische lift

Naast de befaamde ladder lift en ladderwagen heb je ook de elektrische lift. Deze lift is kan meestal een gewicht rond de 300 kilo aan. Ook al zijn er ook een hoop elektrische liften die meer dan dat aankunnen. Dat ligt wel aan welk model je neemt. Als eerst wat je zal moeten doen als je erachter bent dat je een elektrische lift wil gebruiken is bepalen of je het wilt huren of kopen. Wanneer het je iets vaker gebruikt kun je het beter aanschaffen, maar is het maar eenmalig dan kun je veel beter een verhuisbedrijf inschakelen die je een elektrische lift dan uitleent.

Kosten van een elektrische lift

Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte van de trap, van de beschikbare ruimte (hoe kleiner hoe duurder), de bevestigingsmogelijkheden en de gewenste uitvoering en afwerking van de traplift. De ervaring leert dat gemeentes met name bij automatische deuropeners, trapliften en andere elektronische voorzieningen de kosten van onderhoud willen vergoeden. Het gaat dan niet alleen om relatief eenvoudige voorzieningen zoals automatische deuropeners, hellingbanen en trapleuningen, maar ook om complexere voorzieningen zoals bijvoorbeeld een elektrische traplift. Om het je wat duidelijker te maken staat hieronder een tabel.

Elektrische lift Gemiddelde kosten
Kopen €2.000,- tot €3.000,-
Huren €115,-

Ladderwagen

En dan een ladderwagen. Een ladderwagen is veelal bekend door de brandweer aangezien zij voor hun werk ook ladderwagens gebruiken. Met dat idee krijg je dan ook al gelijk een beeld in je hoofd van hoe een ladderwagen eruit ziet. Maar ook een ladderwagen kan voor transport en verhuizing worden gebruikt. Daarom staat hij ook bij dit lijstje. Een ladderwagen kun je kopen en huren. Het kopen is meestal overbodig maar voor de duidelijkheid hebben we het er toch even bij gezet.

Kosten van een ladderwagen

Een ladderwagen kost natuurlijk wel het een en ander. Door de invoerrechten en allemaal andere belastingen is het kopen van een ladderwagen erg aan de hoge kant. En daardoor zal het huren van een ladderwagen er ook niet goedkoper op worden. Om je even een duidelijk overzicht te geven hebben we hier wederom weer een tabel neergezet.

Ladderwagen Gemiddelde kosten
Kopen €15.000,- tot €30.000,-
Huren €350,-

Pianolift

Dan als laatste hebben we het over de pianolift. Dit is een van de onbekendste liften en wordt meestal niet gebruikt. Alleen als je graag een piano of iets dergelijks wilt verhuizen dan is het handig om deze pianolift te nemen. Verder is een verhuislift hier erg verstandig voor.

Een verhuislift huren is ook verstandig als je gaat verhuizen en er veel gelopen moet worden denk aan de trappen of een lange gallerij. Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar kan ook prima worden ingezet om slechts enkele losse items naar boven of beneden te liften. Dankzij de inzet van verschillende type verhuisliften zijn wij zeer flexibel en kunnen wij op vrijwel elke locatie een verhuislift plaatsen.

Kosten van een pianolift

De kosten van een pianolift hebben wij hieronder voor u neergezet, houdt wel in je achterhoofd dat dit gemiddelde kosten zijn. En dat door omstandigheden de prijs bij jou verhuisbedrijf weer anders is!

Pianolift Gemiddelde kosten
Kopen €2.000,- tot €15.000,-
Huren €60,-

Verhuiswagen met lift huren

Wanneer u bijvoorbeeld en een verhuiswagen en een verhuislift wilt huren is dat goedkoper dan wanneer u de 2 zaken los zou willen huren. Daar gaat natuurlijk veel tijd én brandstof kosten dus de keuze voor een grotere bestelbus of verhuiswagen is snel gemaakt. Bovendien kunt u naast de verhuur van verhuiswagens bij ons ook verhuismateriaal huren of kopen en een handige verhuislift huren Zo hoeft u geen problemen te ondervinden om zware meubelstukken naar boven te krijgen.

Wanneer u uw verhuizing zelf verricht en hierbij gebruik wilt maken van een verhuislift dan is een all-in-one verhuisservice wellicht wat voor u. U kunt hiermee zonder meerkosten een verhuislift met verhuiswagen huren. De bestuurder van de verhuiswagen kan dan direct helpen met het besturen van de verhuislift, zodat deze veilig gebruikt kan worden en uw meubels zo goed en veilig mogelijk verhuisd worden. Uiteraard is het ook mogelijk een verhuiswagen of busje te huren bij een autoverhuurbedrijf als u gaat verhuizen, maar deze zijn niet voorzien van verhuismaterialen die noodzakelijke zijn voor een succesvolle verhuizing.

Interessante links